door Jan-Willem van Rijnberk zonnekeurinstallateur bij EnergieAnders, Tilburg.

TROS RadarTV maakte in de uitzending van 9 november 2015 in het item over Zonnepanelen en garantie op zonnepanelen een vervelende uitglijder. In de montage van het interview met Lex Schiebaan werd een verwarrende fout gemaakt. De uitspraak van Lex Schiebaan over het keurmerk Zonnekeur, is per ongeluk gemonteerd achter het intro over SGZE?

Interview met Lex Schiebaan

Hierbij kwam de uitspraak van Lex Schiebaan over het keurmerk Zonnekeur geheel te vervallen. Erg vervelend omdat de positieve opmerking die Lex Schiebaan maakte over het kwaliteits-keurmerk Zonnekeur, gelinkt werd aan Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE).

Hoe TROS RadarTV met deze montagefout zelf omgaat moet nog blijken. Het is wel zo dat door deze montagefout er opnieuw en weer meer verwarring wordt gesticht. Dat is jammer want hierdoor wordt de problematische markt met dumpprijzen en situatie rondom de roep om een kwaliteitskeurmerk alleen maar verder vertroebelt.

Lees op Fritts.nl de blog van Lex Schiebaan hoe het echt in elkaar steekt.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zonne-energie? Neem contact op met EnergieAnders, Tilburg: www.zonnekeurinstallateur.nl of bel 085 877 1822

Jan-Willem van Rijnberk

Vindt je deze in formatie nuttig? Like ons op FaceBook